top of page

Q&A

HVORDAN BOOKER DU MIG?​

Hvis du ønsker at booke mig som fotograf er du velkommen til ringe til mig på tlf. 2883 3363 eller skrive til mig via KONTAKT

HVILKET TØJ SKAL JEG HAVE PÅ?

Inden selve fotograferingen sender jeg dig en guide, som giver gode tips til tøjvalg og farver mv. Det vigtiste er, at du har tøj på, som du er glad for, og føler dig godt tilpas i.

ER PRISEN +MOMS?

Ja, der lægges moms oven i de beskrevne priser.

HVAD SKER DER EFTER FOTOSHOOT?

Efter vores fotoshoot sender jeg et link til dig, til dit personlige onlinegalleri, hvor du kan vælge de billeder, du ønsker.

HVORNÅR KAN JEG FORVENTE AT FÅ BILLEDERNE LEVERET?

Jeg forsøger altid at levere så hurtigt, jeg kan efter selve fotograferingen. Så snart jeg har redigeret de udvalgte billeder, sender jeg dem til dig - og ikke senere end 2-4 uger efter fotograferingen.

REDIGERER DU BILLEDERNE?

Ja, jeg redigerer alle billederne, inden jeg sender dem til dig. Jeg sender ikke Raw-filer. Du modtager dem som digitale filer i høj opløsning og i lav opløsning til brug på web. 

TAGER DU BILLEDER ANDRE STEDER END I ET STUDIE?

Ja! Jeg elsker at komme ud til forskellige locations for at tage billeder. Vi aftaler sammen, hvor du ønsker dine billeder taget. 

ER TRANSPORTEN INKLUDERET I PRISEN?

De første 20 km er gratis, herefter 3,67kr. pr. km.​

ER OPSÆTNING AF UDSTYR INKLUDERET I PRISEN?

Det koster 975kr. at sætte udstyr op, når fotograferingen foregår på en arbejdsplads (eller anden location).  Foregår fotograferingen i mit studie i København betales der ikke for opsætning.

bottom of page